Services som ikke leveres

Det eneste der er dyre end en Professionel, er en Amatør !

Web Udvikling

Hvis du gerne vil have lavet en hjemmeside, så findes der nogle dygtige personer som lever af dette, jeg interesser mig ikke for Web udvikling og på den måde “glas plade” fremvisning, men det er der altså mange som er vild dygtige til, jeg kan til gengæld lave en web-server og holde den SIKKERT i luften i mange måneder for få kroner også uden at alle andre som bliver hosted på denne web-server kan sende e-mails på vegne af en, hvilket er en meget alm. E-mail opsætnings fejl, når man for hosted sin hjemmeside sammen med andre.

Programmering

Direkte programmerings opgave tager jeg ikke, Jeg arbejder ikke nok med det i min hverdag til at jeg kan udføre det på en højt nok niveau, jeg kan læse og forstå flere forskellige programmeringssprog og lave små rettelse i forhold til “debugging” mm.
Jeg er dog glad for Open source og alt automatik til Windows forgår naturligvis via PowerShell og C#

Sikkerheds audits – Pentests

Jeg ved meget om IT-sikkerhed, og har klare holdninger til hvad minimumskrav er hertil, dog varetager jeg ikke at auditere andres arbejde, ej. heller at prøve at bryde ind i infrastruktur.

Jeg kan fortage scanninger for at sikre jeg mit eget arbejder er “ok” udfør og at jeg ikke har overset en kendt udfordring i en infrastruktur jeg har sat op, men ikke direkte pentests, der er der andre virksomheder som glædelig vi levere.

Forhandling af Hardware og Software

Jeg er ikke forhandler, hverken af hardware eller software og ønsker heller ikke at få denne rolle, jeg hjælper dog gerne med rådgivning om hvad jeg tænker er klogt at købe og hvorfra det kan give mening at bestiller forskellige hardware samt software.
Det er både i forhold til at købe nyt, men også bedre brugt udstyr.