Services som leveres

IT med holdning, betyder at jeg har nogle klare forventninger og holdning når jeg levere IT og siger hellere nej, end levere noget dårligt !.

Mail Sikkerhed og Infrastruktur

E-Mail er grundstenen i meget digital kommunikation, ligeledes er det også punktet, hvor man nemmest kan ramme en virksomhed med dårlige domme, og f.eks. blive ramt af en CEO svindel nummer eller værre Ransomware.
E-mails skal naturligvis fileteres før de kommer ind, men forretnings e-mail skal også ind.
E-mails skal leveres til de partner man skal kommunikere med og disse skal være sikker på at afsenderen er den korrekte.

Server Sikkerhed og Infrastruktur

OnPrem server er gode til nogle ting og dårlig til andre, man skal altid have “modtagerne” af servicen i øje, nogle gang er et simpelt file-share det rigtige, da Teams, Onedrive, sharepoint, bliver for komplex, andre gange er kollaboration vigtig og services i skyen er en god måde til at opnå dette.

Uanset platform for samarbejde skal det sættes tilstrækkeligt sikkert op, der skal lukkes for services man ikke benytter, man skal sikre at integriteten af ens data bibeholdes, f.eks. i forbindelse med fratrædelser i virksomheden eller data kan tilbage skaffes i tilfælde af uheld, stjålet bærbar, brænd mm.

Pc Klient Sikkerhed og Infratruktur

Arbejdspladser kan i dag håndteres på mange måder og til mange forskellige kosts, jo mere sikker en arbejdsplads skal sættes op, jo dyre er den også, da der skal benyttes dyre basis licenser, så vær ikke i tvivl om at Cost-Pris og IT-sikkerhed har en binding. Men det skal være med fornuft, man kan komme langt med Centralt PC-management og ens bruger ikke er admin.